Welcome Home Church

Eenheid door Verscheidenheid

Welcome Home Church is een groeiende Christengemeente in IJlst en wijde omgeving.

In januari 2015 zijn we opgestart met het houden van de Interkerkelijke Vaderhart Avonden eens per maand, eerst vanuit huiselijke kring en later vanuit een zaaltje.

In mei 2016 hebben we gehoor gegeven aan de opdracht om een Gemeente/Church op te starten in IJlst, voor IJlst en wijde omgeving.

Op 1 november 2016 hebben we een bestuur opgericht en vanaf 1 januari 2017 hebben we de officiële status van Kerkgenootschap en Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) gekregen.

We zijn een Gemeente waar door lofprijs & aanbidding, prediking vanuit Gods Woord en gebed mensen tot Jezus gebracht worden en mensen vrijgezet worden. We pretenderen vrijheid maar zeker ook leiding door de Heilige Geest.

Een plek om thuis te komen, waar liefde is en waarbij je dichter bij God gebracht mag worden.

Onder andere willen we door onze naam en ons logo naar voren laten komen wie we zijn;

 

 

 

  1. Je bent welkom bij God en Zijn familie en dat willen we uitdragen in de naam Welcome Home Church. Een warm thuis, waar liefde woont en je hartelijk en gastvrij ontvangen wordt!
  2. We hebben de naam Welcome Home bewust in een banner gezet die voor het hart loopt. Deze banner is bedoelt als een doorverwijzing naar God. Alles is in Hem en komt door Hem tot stand. De banner is tevens een bannier (vlag) welke we opheffen voor onze God!
  3. Het hart in het logo geeft de liefde weer van God voor jou en de beantwoording van deze liefde van jou naar God door een keuze voor Jezus te maken en Hem in je hart toe te laten. Hierdoor wordt je een zoon of dochter van God, behoor je tot Gods familie en Koninkrijk. Vervolgens ben je in staat om Gods liefde uit te delen in de wereld en aan de mensen om jou heen.
  4. Jij bent uniek! en jij hebt een unieke identiteit wat onder andere zichtbaar is in de vingerprint die in het hart gedrukt is. In de gehele mensheid is geen vingerafdruk hetzelfde, van jou is er maar één! De Vader heeft zo ook liefdevol Zijn vingerprint in jou hart gedrukt.
  5. Het kruis van Christus staat centraal in Welcome Home Church, het afleggen van je oude leven. Genezing en herstel ontvangen door aanvaarding van het kruis, dat Jezus voor jou is gestorven, opdat je mag leven door Hem!

     Kortom een plek om

  • Thuis te komen bij de Vader!
  • De Vader, Jezus Christus, de Heilige Geest en elkaar te ontmoeten!
  • Tot genezing, tot groei en tot vrijheid te komen in je leven!
  • Te ontdekken welk plan God heeft voor jou leven, een hoopvolle toekomst!

  Waar liefde woont, gebiedt de Heer Zijn Zegen!

Psalm 133:3

 

 
E-mailen
Bellen
Info